Intrebari Frecvente

1. www.anunturidelaparticulari.ro este o agentie imobiliara?

NU!

2. Ce este www.anunturidelaparticulari.ro ?

www.anunturidelaparticulari.ro face parte din categoria servicilor "For sale by Owner" (FSBO), fiind un instrument de publicitate imobiliara pe internet.


3. Ce inseamna FSBO?

   Serviciile FSBO ("For sale by Owner" = "De vanzare de catre proprietar") au o mare raspandire in America, Canada si Europa. Aceste servicii reprezinta cea mai eficienta si economica modalitate de a realiza o tranzactie imobiliara intr-un timp cat mai scurt, in conditii de maxima siguranta la cel mai avantajos pret atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.


4. Care este diferenta dintre serviciile oferite de www.anunturidelaparticulari.ro si cele oferite de agentiile imobiliare?

www.anunturidelaparticulari.ro preia si promoveaza oferte exclusiv de la proprietari in timp real, asigurand legatura directa intre cerere si oferta, pe cand agentiile promoveaza anumite oferte percepand un comision atat de la client cat si de la proprietar.


5. Cum vizualizez numerele de telefon ale proprietarilor?

   Numerele de telefon le puteti vizualiza prin trimiterea unui SMS la unul din numerele afisate in sectiunea "Cumpara acces".


6. Prin trimiterea unui SMS pot vedea numai un singur numar de telefon?

   NU, trimitand un SMS puteti vedea toate numerele de telefon disponibile pe site-ul nostru, indiferent daca sunt rubrici diferite si puteti vizualiza mii de proprietati.

7. Ce avantaje am de la sistemul www.anunturidelaparticulari.ro ?

  • - Iti faci cunoscut imobilul de catre mii de vizitatori;
  • - Economisiti zeci de milioane din comision;
  • - Economisiti timp si nervi :);
  • - Beneficiati de consultanta GRATUITA;
  • - NU platiti comisioane inutile;
  • - Fara intermediari;

8. Ce tipuri de proprietati pot sa vand/inchiriez sau sa cumpar pe acest site?

   Pe www.anunturidelaparticulari.ro veti gasi o gama variata de anunturi, numai de la proprietari. Aici sunt puse spre vanzarea sau inchirierea apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri, spatii comerciale, etc. din Bucuresti si toata tara.


9. Cum imi adaug proprietatea la sistemul www.anunturidelaparticulari.ro ?

   Pentru ca proprietatea dvs sa fie publicata pe portalul nostru imobiliar, trebuie sa accesati sectiunea " Adauga Anunt " si sa urmati instructiunile pe care le gasiti acolo.

11. Cat dureaza procesul de validare a unui anunt in www.anunturidelaparticulari.ro ?

   Procesul de validare dureaza 1-24 h, din momentul adaugarii, anuntul fiind publicat numai daca indeplimeste " termenii si conditiile "