Termeni si Conditii

Acord de utilizare

Este interzisa inregistrarea si folosirea serviciilor puse la dispozitie de www.anunturidelaparticulari.ro daca nu ai cel putin 18 ani.

Prezentul acord stabileste conditiile de utilizare a seviciilor www.anunturidelaparticulari.ro care trebuiesc respectate pe toata durata utilizarii fara a fi interpretate. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa nu folositi serviciile noastre. www.anunturidelaparticulari.ro este denumit si "site" sau "website" in cadrul acestor termeni si conditii.

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica fara nici o notificare prealabila urmatoarele:

 • prezentul acord ( termeni si conditii);
 • serviciile oferite;
 • tarifele;
 • grafica si modul de utilizare;

Plata

Plata serviciilor oferite de www.anunturidelaparticulari.ro se face prin sms, acesta fiind un numar cu suprataxa. Prin trimiterea unu sms numarul de telefon va fi inregistrat in baza noastra de date care va putea fi instrainata si folosita in scopuri publicitare fara a fi nevoie de acordul dumneavoastra.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii esti de acord cu plata unui numar cu suprataxa.

Toate platile facute sunt nerambursabile.

Codurile primite de utilizatori sunt confidentiale.

Prin acest Acord de utilizare te obligi sa nu divulgi nimanui codul de acces, sa nu vinzi si sa nu instrainezi codul personal.

Esti responsabil pentru toate actiunile intreprinse prin intermediul codului personal.

Anunturile din www.anunturidelaparticulari.ro sunt verificate, dar pot aparea:

 • greseli de ortografie si punctuatie;
 • anunturi publicate de agentii imobiliare;
 • numere de telefon gresite sau inexistente;
 • poze ale anunturilor care nu reflecta realitatea;
 • oferte care nu sunt in concordanta cu cererea ta;

www.anunturidelaparticulari.ro nu garanteaza:

 • veridicitatea anunturilor si a pozelor
 • securitatea site-ului si a utilizatorilor;
 • intreruperile temporare ale site-ului;
 • eventualele erori ale site-ului;
 • defectiuni care impiedica accesul la internet;

Daca intampinati vreo problema sau eroare, va rugam folositi formularul de contact pentru a ne aduce la cunostinta si pentru a o remedia. Vom incerca sa remediem aceste probleme in cel mai scurt timp posibil si vom incerca sa oferim clientilor servicii de cea mai buna calitate.

Anunturi

Site-ul isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt ( gratuit sau platit ) sau orice articol fara a oferi nici o explicatie utilizatorilor sau persoanelor/persoanei care au/a adaugat anuntul.

Adaugand un anunt iti asumi intreaga responsabilitate pentru continutul acestora inclusiv titlu, text, poze dar fara sa se limiteze la acestea, cat si pentru efectele anuntului.

Este interzisa adaugarea de anunturi de catre agentii imobiliare sau intermediari, care percep comision in urma tranzactionarii imobilului.

Este interzisa adaugarea mai multor anunturi gratuite ,daca acestea se refera la acelasi imobil, inainte de expirarea anuntului.

Adaugand un anunt esti constient ca numarul de telefon si datele personale vor deveni publice si vei putea fi contactat de personae carora anuntul tau nu se adreseaza.


Pentru reclamatii si sugestii va rugam folositi formularul de contact.

Este interzisa copierea sau folosirea continutului site-ului www.anunturidelaparticulari.ro fara acordul proprietarului.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor sunteti de acord cu primirea de mesaje promotionale electronice sau sms si oferte speciale din partea site-ului si a partenerilor.

La inregistrare, fiecare utilizator a citit acest Acord de utilizare si este in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare.